Suomen BMW-kerho ry on
virallinen valmistajan organisaation hyväksymä
BMW-merkkikerho Suomessa - Offizieller BMW Club

 

 

Olemme suuri yli 2 000 jäsenen autokerho ja meillä on toimintaa ympäri Suomea. Jo 30 vuoden ikäisellä kerhollamme on aktiivisia jaoksia eli 'paikallisia porukoita' tällä hetkellä Uudellamaalla, Turussa, Hämeessä, Kajaanissa ja Oulussa. Meitä kaikkia yhdistää innostus BMW merkkisiin autoihin ja tapahtumissa pääset tapaamaan paljon mukavia tyyppejä! Jäsenten iät vaihtelevat nuorista aikuisista aina vaareihin ja naisjäseniäkin on kiitettävä määrä, eli emme ole niin miesvaltainen kerho kuin osa muista autokerhoista. Pääosa jäsenten kalustosta on uusista autoista 90 -luvun autoihin, mutta tapahtumissa näkee erittäin upeita klassikoita myös aikaisemmilta vuosikymmeniltä.

Huom! BMW-, EMW- tai Alpina auton omistaminen ei ole edellytys jäsenyydelle, vaan voit liittyä kerhoon jos olet vasta harkitsemassa 'oikean merkkisen' auton ostamista. ;-)

Mikäli et ole aivan varma liittymisestä ja/tai sinulla on kysymyksiä jäsenyyteen liittyen, voit olla yhteydessä kehen tahansa hallituksen jäsenistä sähköpostitse. Keskustelufoorumille on myös kaikille vapaa pääsy, eli voit tutustua foorumiin ennen liittymistä.

Tervetuloa mukaan ja toivottavasti pääset paikalle tapahtumiin!

JÄSENMAKSU
Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 35€. Perhejäseniltä 10€.

Kun nyt liityt jäseneksi, on jäsenyytesi voimassa vuoden 2024 loppuun. Lisäksi saat uusimman Bemaristin viikon parin (viimeistään reilun kuukauden) kuluessa kotiin.

LIITY JÄSENEKSI täyttämällä jäsenhakemus.

HUOMIO! Yllä olevasta "jäsenhakemus" -linkistä voit myös päivittää omat jäsentietosi (valitse linkistä avautuvan sivun vasemmasta yläkulmasta linkki "muokkaa omia tietoja").

Liittymällä jäseneksi saat:

  • 10% alennuksen huolto- ja varaosista BMW-merkkiliikkeissä, varmista alennus etukäteen ostettaessa tai huoltotyötä tilattaessa
  • Bemaristi-lehden, ilmestyy neljä kertaa vuodessa (kaksi kevätkaudella ja kaksi syyskaudella)
  • Ratapäivät, voit osallistua ratapäiville ilman eri maksua eri puolilla Suomea.
  • Paikallinen jaostoiminta kokoaa harrastajia yhteen. Tällä hetkellä aktiivisia jaoksia on Uudellamaalla, Turussa, Hämeessä, Kajaanissa ja Oulussa
  • Kesätapaamisen sekä muita erikseen järjestettäviä tapahtumia
  • Kerhotalli-tilat käytettävissä eri maksusta Uudellamaalla ja Kajaanissa
  • Yhteistyökumppaniedut Suomessa ja ulkomailla
  • Alennuksen Münchenin BMW museon sisäänpääsymaksusta
  • Alennuksen BMW tehdaskierroksista

Huom: Jäsenkorttipostituksia tehdään noin 3 kertaa vuodessa, joten kortin saamisessa voi mennä jopa kuukausia. Mikäli tarvitset väliaikaista todistusta jäsenyydestä saat sen kysymällä jasenasiat(a)bmwclub.fi.

 

Ohessa esimerkkinä Bemaristi 1/2017 (64 sivuinen lukupaketti!)

 

 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest
Pin It

KERHOTUOTTEET

Scroll to top