Jäsenten kerhotallivaraukset


Huomioithan, että olet maksanut sekä jäsen- ja kerhotallimaksun ennen kerhotallin korjaustilan käyttöä.

Huomio! Kerhon hallitus on päättänyt poistaa voimassa olleet koronarajoitukset. Jatkossa Uudenmaan kerhotallin kaikkia työpisteitä voi varata vapaasti.

Varattavat kerhotallit

Tallivaraus-järjestelmää  käytetään samalla käyttäjätunnuksella, jolla kirjaudutaan keskustelualueelle. Jos et ole luonut tunnusta keskustelualuetta varten käy se tekemässä.
Ohjeet uuden tunnuksen luontiin on etusivulla. Jos et ole vielä rekisteröitynyt keskustelualueelle, voit rekisteröityä tästä

Kirjauduttuasi ja tehdessäsi ensimmäisen varauskerran, Sinulle luodaan varaajaprofiili, jossa on Sinun yhteystietosi kuten nimesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Näin voimme olla Sinuun yhteydessä, jos esim. varattava tila ei ole käytössä. Nimesi perusteella voimme tarkistaa onko jäsen- ja tallimaksu hoidettu.
Kerran luodun varaajaprofiilin tiedot esitäydentyvät seuraavilla varauskerroilla.

 

Varauksien katselu/poisto/hallinta

Voit katsoa/poistaa omat kerhotallivaraukset tästä (vaatii kirjautumisen).

Kun haluat tietää kuka jätti valot päälle tai auton nosturille niin voit katsoa kaikkia varauksia koostetusti tästä (vaatii kirjautumisen) Klikkaamalla kyseisen varauksen nimeä löydät varaajan yhteystiedot ja voit vaikka soitella perään..

Huomaa! Varaukset näytetään vain, jos olet kirjautunut järjestelmään sekä olet luonut varaajaprofiilin (varannut ainakin kerran).

Huomaa myös! Näet muitten varaajien nimet vain, jos olet ilmoittanut nimimerkkisi ja jäsennumerosi jäsenvastaavalle, joka yhdistää nimimerkkisi ja jäsennumerosi ja nostaa Sinun tunnuksesi Jäsen -oikeustasolle.
Vinkki tarkistamiseeen. Jos et näe muiden varaajien nimiä, kirjaudu keskustelualueelle ja tarkista, että profiilissasi näkyy luokituksena: BMW Club Finnland jäsen.

Kerhotallien tiedot, varustukset, maksut

Kerhotallien varustuksen ja tiedot löydät alla olevista linkeistä

 

 


 

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest
Pin It

KERHOTUOTTEET

Scroll to top