Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE:

BMW K100 RS -7/85 05.08.2019 13:47 #7059

Teknisesti hyväkuntoinen, tosin elämän tuomia käytön jälkiä on siellä täällä. Kuitenkin ihan siedettävän siistikuntoinen käyttöpyörä.
Ajettu arviolta noin 100 tkm, alkuperäinen matkamittari jumahti lukemaan 84700km jonka jälkeen ajettu kolmena kesänä. Nyt paikalla Boxer-osilta ostettu, täysin ehjä käytetty mittaristo.
Täysin alkuperäiskuntoinen/alkuperäistä vastaava pyörä kaikilta osin, ei teknisiä taikka visuaalisia muutoksia missään kohdassa.
Kaikki mahdolliset öljyt ja nesteet vaihdettu noin 30 km sitten, myös öljynsuodatin, sytytystulpat,ilmansuodatin, bensansuodatin. Kaikki nämä alkuperäisillä BMW-osilla, lukuunottamatta moottori, vaihteisto -ja vetopyörästö-öljyjä jotka ovat Castrolin valmistetta. Vesi/öljypumppuun laitettiin samalla uudet tiivisteet ja vesipumpun propelli. Samoin takajarrusatulassa on uudet tiivistekumit ja pultit jnejne.
Uusi BMW-Mareg 25 Ah akku. Alkuperäiset saksan -ja englanninkieliset kuljettajan käsikirjat löytyy, ja Clymerin toimittamat korjausoppaat. Hyväkuntoiset Michelin-ristikudosrenkaat edessä ja takana.

Espanjan tuontipyörä, tuotu muistaakseni v.2001. Ollut minulla vuodesta 2002. Valtuutettujen BMW-liikkeiden sekä Reijo Myllymaa Ky:n huolto -ja varaosakuitteja löytyy.

-väri Madison metallic
-pehmeät & lämmitettävät kahvat
-hätävilkut
-suuntavilkkusummeri
-Nivomat takajousi/iskunvaimennin
-alkuperäiset BMW Integral-sivulaukut & kiinnikkeet ja BMW Topcase-takalaukku & musta tavarateline, BMW Vario 2-tankkilaukku
-mustat kaatumaraudat

Hinta 2400,-
Pyörä on Kinnulassa

0400-547062
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Mitglied Nr.182

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.155 sekuntia

KERHOTUOTTEET

Scroll to top