JÄSENEDUT

Hyödy BMW Club Finnland jäseneduista.
Lue lisää »

 

BMW-TIETOA

BMW-autotietoa:
mallit, moottorit, huolto
Lue lisää »

 

KESKUSTELUFOORUMI

Keskustelufoorumi:
etsi, kysy, vastaa
Siirry »

 

BLOGIT

Asiantuntija-blogit:
Asiasta ja asian vierestä
Siirry »

 

TAPAHTUMAT

Yhdessäoloa BMW-keskeisissä tapahtumissa
Siirry »

 

Tervehdys kaikki kerhon jäsenet ja kerhon toiminnasta kiinnostuneet!

Kesällä on taas aika perinteisen kerhon kesäkokoontumisen, ja järjestely on tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan viettävällä Kainuun jaoksella.

Tässä lyhyt tiivistelmä tähänastisista suunnitelmista:

Tapahtuma järjestetään lauantaina 23.7.2016 Vuokatissa, Kainuun kauniissa vaaramaisemissa - tarkemmin sanottuna Sokos Hotellin alueella osoitteessa Kidekuja 2, 88610 Vuokatti.
Vuokatti on tunnettu laskettelukeskuksestaan ja hyvistä urheilumahdollisuuksistaan - lisää alueesta voit lukea kotisivuilta täältä.

Näillä näkymin autojen saapuminen tapahtuma-alueelle sijoittuu klo 9-12 välille, ja varsinainen ohjelmaosuus alkaa klo 12. Tämän jälkeiset tapahtumat täsmentyvät tässä kevään mittaan ja niistä tiedotetaan tarkemmin. Lounasruokailu on hotellin yhteydessä olevassa Amarillossa klo 11-14 (12,90e/hlö) ja hotellin läheisyydessä sijaitsevalla Vuokatinhovilla klo 14-20 (14,90e/hlö). Myös muuta ruokatarjontaa löytyy kätevästi heti välittömästä tapahtuma-alueen läheisyydestä.

Ja toki kun Vuokatissa - hiihtoputkien ja lumilautatunnelien valtakunnassa - ollaan, bemarin katolle voi köyttää mukaan vaikkapa sukset, jos heinäkuun helteet hiostavat liian kanssa ;) 

Kaikki halukkaat yöpyjät voivat hyödyntää Sokos Hotellin tarjoaman majoituksen koodilla BBMW2016. Hinta 1 hh 78 e ja 2 hh 88 e ja se on voimassa pe-su 22.-24.7. Kerholle on olemassa 20 huoneen varauskiintiö kyseisellä koodilla ja se on voimassa 22.6.2016 saakka, joten toimi nopeasti! Hotellin sivuille pääset tästä. Numero suoraan vastaanottoon on 020 1234 688.

Aikomus olisi viettää iltaa vapaamuotoisesti saunomismerkeissä, ja tähän(kin) osuuteen toivotaan mahdollisimman monien kerholaisten pystyvän osallistumaan.

Merkkaa päivä kalenteriin pikimmiten mikäli se ei siellä jo ole, varmista viikonloppu viimeistään nyt muista menoista vapaaksi ja valmistaudu henkisesti saapumaan paikalle samanhenkisten seuraan! Eteläisimmistä kolkista saapujille matkaa toki kertyy, mutta sehän on sitä ajamisen iloa itseään - kesäinen Suomi ja bemari alla.

Nähdään heinäkuussa!

VIIMEISIMMÄT UUTISET

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest
Pin It

VIIMEISIMMÄT VIESTIT

KERHOTUOTTEET

  • Trikoo-pipo
    Trikoo-pipo
    13,90 €
    BRODEERAUS

KERHOTUOTTEET

Scroll to top