JÄSENEDUT

Hyödy BMW Club Finnland jäseneduista.
Lue lisää »

 

BMW-TIETOA

BMW-autotietoa:
mallit, moottorit, huolto
Lue lisää »

 

KESKUSTELUFOORUMI

Keskustelufoorumi:
etsi, kysy, vastaa
Siirry »

 

BLOGIT

Asiantuntija-blogit:
Asiasta ja asian vierestä
Siirry »

 

TAPAHTUMAT

Yhdessäoloa BMW-keskeisissä tapahtumissa
Siirry »

 

BMW Club Finnland
Suomen BMW-kerho ry

Offizieller BMW Club

 

Tervetuloa Suomen BMW-kerho ry:n sivuille!

Kuvasatoa

BMW  M GmbH täytti vuonna 2022 viisikymmentä vuotta. Yksi Motorsportin legendaarisimmista M -malleista on E30 M3. M3 -versio suunniteltiinkin alun perin siten, että se voitiin kohtuullisen helposti rakentaa kilpakäyttöön soveltuvaksi ja malli tekikin mittavan kilpailuhistorian. Luokitusvaatimukset edellyttivät 5 000 katukäyttöön soveltuvan auton valmistamista, mutta kaikkiaan niitä tehtiin 17 970 kappaletta vuosina 1986-1991. Luku sisältää myös 600 2,5 litraista M3 Sport Evolution mallia ja 765 avomallia. Viisikymmenvuotisjuhliaan viettäneellä BMW M GmbH:lla tuntuu menevän kohtuullisen hyvin. Vuonna 2021 valmistettiin 163 542 autoa (M- ja M -Performance malleja), joka oli 13% enemmän kuin vuonna 2020. Juhlavuonna 2022 valmistettiin 177 257 autoa, joten kasvua edelliseen vuoteen oli 8,4%. BMW i4 M50 on Motorsportin tien avaaja sähköisten voimalinjojen M -malleille ja alustavien tietojen valossa myyntimenestys on ollut hyvällä tasolla.

 

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Jos et ole vielä jäsen, niin liittyessäsi saat nyt liittymisetuna viimeisimmän Bemaristin heti kotiin. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Keskustelufoorumi

Keskustelufoorumille on kaikille vapaa pääsy, jonne olet lämpimästi tervetullut vaikka et olisikaan kerhon jäsen. Tunnuksia voit kysellä täältä löytyvin ohjein. Yritys voi mainostaa Yhteistyöyritykset -osiossa keskustelufoorumissamme liittymällä kannatusjäseneksi.

Sosiaalinen media

BMW Club Finnland on mukana myös sosiaalisessa mediassa. Löydät sosiaalisen median sivun vasemmasta alalaidasta. Käy tykkäämässä!


VIIMEISIMMÄT UUTISET

FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest
Pin It

VIIMEISIMMÄT VIESTIT

KERHOTUOTTEET

 • BMW Club finnland musta powerslide
  BMW Club-powerslide huppari, malli naiset
  42,00 €
  KOKO
  VÄRI
  BRODEERAUS
 • Urheilukassi Basic Bag
  BMW Kassi
  22,90 €
  BRODEERAUS

KERHOTUOTTEET

Scroll to top