Tulosta

Jäsenten kerhotallivaraukset

Huomoithan, että olet maksanut sekä jäsen- ja kerhotallimaksun ennen kerhotallin korjaustilan käyttöä.


Varattavat kerhotallit

Uutta tallivaraus-järjestelmää  käytetään samalla käyttäjätunnuksella, jolla kirjaudutaan keskustelualueelle. Ei voi siis käyttää vanhaa tallivaraus-järjestelmän tunnusta vaan Sinun on luotava uusi, jos et ole jo luonut keskustelualuetta varten.
Ohjeet uuden tunnuksen luontiin on etusivulla. Jos et ole vielä rekisteröitynyt keskustelualueelle, voit rekisteröityä tästä

Kirjauduttuasi ja tehdessäsi ensimmäisen varauskerra, Sinulle luodaan varaajaprofiili, jossa on Sinun yhteystietosi kuten nimesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
Näin voimme olla Sinuun yhteydessä, jos esim. varatava tila ei ole käytössä. Nimesi perusteella voimme tarkistaa onko jäsen- ja tallimaksu hoidettu.
Kerran luodun varaajaprofiilin tiedot esitäydentyvät seuraavilla varauskerroilla.

 

Omien varauksien katselu/poisto

Voit katsoa/poistaa omat kerhotallivaraukset tästä.

Huomaa! Varaukset näytetään vain, jos olet kirjautunut järjestelmään sekä olet luonut varaajaprofiilin (varannut ainakin kerran).

Huomaa myös! Näet muitten varaajien nimet vain, jos olet ilmoittanut nimimerkkisi ja jäsennumerosi jäsenvastaavalle, joka yhdistää nimimerkkisi ja jäsennumerosi ja nostaa Sinun tunnuksesi Jäsen -oikeustasolle.
Vinkki tarkistamiseeen. Jos et näe muiden varaajien nimiä, kirjaudu keskustelualueelle ja tarkista, että profiilissasi näkyy luokituksena: BMW Club Finnland jäsen.

Kerhotallien tiedot, varustukset, maksut

Kerhotallien varustuksen ja tiedot löydät alla olevista linkeistä