Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

AIHE: BMW Classic Club Estonia 15th Summer Meet 21.-23.6.2019

BMW Classic Club Estonia 15th Summer Meet 21.-23.6.2019 12.04.2019 15:18 #6887

  • -e12-
  • -e12- hahmo
  • Offline
  • Junior Member
  • Viestejä: 30
Perinteet jatkuvat ja kerhomme on taas saanut kutsun ko. tapahtumaan! Kuten päivämärästä saatoitte huomatakin, tapahtuma osuu tänä vuonna täsmälleen meidän juhannukseen. Tämä saattaa tietenkin verottaa suomalaisten osallistujamäärää... Toisaalta, jos ei "jussina" ole parempaa tekemistä, niin mikäs sitä olisi viettää hyvässä BMW-seurassa etelänaapurissa!

Tämän vuoden tapahtuma on suunniteltu "BMW Festival" -tyyliseksi ja ajankohta valikoitui Saksan BMW Club Garmisch-Partenkirchen and Oberland e.V:n kiertueen saapuessa tällöin Viroon. Kuinka mittava heidän osallistumisensa tulee olemaan ja minkälaisella kalusteella he ovat liikkeellä on vielä hämärän peitossa, mutta sen verran harvinaisesta jutusta on kyse, että heidät halutaan välttämättä haalia mukaan. Lisäksi, tapahtumainfossa on mainittu, että Virossa odottavat "ystäviä" Suomesta, Latviasta, Viron automobiili historiallisesta kerhosta sekä emokerhosta; Viron BMW kerhosta.

Tapahtuman osallistumishinta on 45 Euroa henkilöltä. Viron kerhon jäsenille ja yhdelle seuralaiselle tämä on 35 Euroa. Lapset 7-14 -vuotiaat 15 Euroa ja alle 7-vuotiaat ilamiseksi. Hintaan sisältyy ruoat, viihdytys, tapahtumapaikan vuokra ja muut järjestelyihin liittyvät kulut. Aamiainen kuuluu yöpymishintaan ja perjantain illallinen on omakustanteinen.

Majoitus on suunniteltu Lepiku vierasmajaan (www.lepikutalu.ee) perjantaista alkaen ja lauantaina olisi siirtymä Laitse Rally Park:iin (www.laitserallypark.ee) viettämään toimintarikasta päivää tehtävineen ja nähtävyyksineen. Illan tullen tulisi siirtymä takaisin Lepikuun, siellä nopea yhteenveto päivästä, yhteisruokailu ("-juomailu";)) ja vapaata aikaa. Vierasmajan juhlasali ja sauna ovat meidän käytössämme.

Tarkammat tiedot majoiuksesta ja muusta tulevat piakkoin!

Kaikki bemaristit tervetuloa!
Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi kirjoittaa viestejä.
Sivu luotiin ajassa: 0.117 sekuntia

KERHOTUOTTEET

Scroll to top