Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE:

E46 320d hehkutus 18.03.2015 08:38 #947

Vaimon kauppakassiin vaihdettiin hehkut, kun ei lähtenyt pakkasen puolella käyntiin (2 oli rikki) nyt ei edelleenkään lähde jos yli 10 pakkasta. Hehkun merkkivalo vilahtaa alle sekunnin verran, joka on kai liian lyhyt aika? Onko tietoa, onko aika säädettävissä vai pitääkö hehkun ohjausyksikkö vaihtaa? Auto on tuotu viime kesänä saksasta, joten voiko olla ettei siellä käytetä pitempää hehkutusta. Omassa 530d autossa hehkutusaika on noin 4s.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

E46 320d hehkutus 18.03.2015 21:12 #953

Tiisseli kirjoitti: Vaimon kauppakassiin vaihdettiin hehkut, kun ei lähtenyt pakkasen puolella käyntiin (2 oli rikki) nyt ei edelleenkään lähde jos yli 10 pakkasta. Hehkun merkkivalo vilahtaa alle sekunnin verran, joka on kai liian lyhyt aika? Onko tietoa, onko aika säädettävissä vai pitääkö hehkun ohjausyksikkö vaihtaa? Auto on tuotu viime kesänä saksasta, joten voiko olla ettei siellä käytetä pitempää hehkutusta. Omassa 530d autossa hehkutusaika on noin 4s.


Omassa entisessä 320d ei se hehkun valo kyllä paljon yli sekunttia enemmän tainnut palaa, mitä tässä vanhoja muistelee. Minulla oli siitä kaksi vai peräti kolme hehkua rikki niin muutaman asteen pakkasella se ei lähtenyt käyntiin - paitsi jos oli lohkolämppärissä ees vaikka puoli tuntia. Jossain -20 tai -25 ei lähtenyt ees lämppärissä olon jälkeen. Saksan tuonti oli sekin. Hehkujen laiton jälkeen lähti vaikka rapian -30 pakkasella käyntiin ilman lämmitystä. Eli pariin kyssäriisi ei nyt tullu vastausta mutta jos tuosta jotain apua olisi :)

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.326 sekuntia

KERHOTUOTTEET

Scroll to top