IMG_7313 

Kainuussa, tarkemmin paikallistettuna kolomen jii:n Kajjjaanissa juhlistettiin kerhotallin 1-vuotista taivalta pienin karkeloin kylmänhivakassa kevätsäässä. 

Onneksi täkäläinen kansa on kohtalaisen karaistunutta, juhannustakin kun on varauduttu vastaanottamaan raikkaan pohjoistuulen ja räntäsateen kera. Ei siis tunnu missään!

 

IMG_7280

 

Ei muuta kuin grilli tulille ja mieli korkealle!

 

IMG_7345

 

Nosturin lähetyslaatikosta jäänyt puutavara koki uuden elämän tarjoamalla lisäistuintilaa penkkinä. Kätevillä käsillä saa aikaan mitä vaan, vaikka ilman sahaa tai muitakaan muka-tarpeellisia työkaluja :-)

 

 

IMG_7281

 

Kuvassa allekirjoittanut käryyttelee köörille makkaroita, joiden kysyntä olikin melko monta paketillista.

 

IMG_7308

 

Makkaroiden ohella mahaan sai täytettä tällä täytekakulla, joka oli tottakai asiaankuuluvasti koristeltu.

 

IMG_7282

 

Sisälle kerhotalliin tehtiin vähän erilainen tunnelma diskopallolla, tunnelmavalaistuksella, musiikilla ja koristeilla. 

 

IMG_7329

 

Sellainen pikainen kooste niistä kekkereistä. Tästä on hyvä jatkaa tallin toisen käyttövuoden puolelle tarmoa täynnä. Kohtuullisen kovalla käytöllä ja todella tarpeen talli on ollutkin, ilman sitä olisi moni remontti voinut jäädä tekemättä, puhumattakaan siitä miten paljon ankeampaa tekeminen olisi ollut - tai kalliimpaa, jos saman rempan olisi joutunut teettämään korjaamoilla. Kiitos ja kumarrus siis siitä, että näille korkeuksille kerho on lähtenyt tallia investoimaan. Tällaisista lähtökohdista on ilo harrastaa!

Kiitos kaikille paikallaolijoille ja osanotot niille jotka eivät päässeet, onneksi kokoontua voidaan samoissa merkeissä milloin vain - ja kesemmällä ehkä tarkeneekin jo pikkuisen paremmin. Seuraavaksi voimavarat keskitetään vappuajeluun sekä näiden seutujen suurimpaan autotapahtumaan, joka kantaa nimeä Backwoods Cruising ja järjestetään Kajaanin Kauppapuistossa 16.5 klo 15. Sinne kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin!

 

Ajamisen iloa,

//Anu