Tervehdys!

Kevät on tuloillaan kovaa kyytiä tänne Kainuuseenkin. Paksut nietokset ovat painuneet kasaan, puut ovat paljaina pakkaslumesta ja loska lentää.

IMG_6228

Kutsu kävi kerhon hallituksen kokoukseen Hyvinkäälle, jonne Kainuun jaospäällikön Katjan kanssa suuntasin viime maanantaiksi.

Niinhän siinä kävi, että käteen jäi jopi kerhon uutena tiedottajana, eli toivottavasti jaokset ottavat nyt tavakseen kierrättää kaiken informoitavan tapahtuma- ja muun infon tätä kautta (tiedottaja(a)bmwclub.fi), josta saan ne ajantasaisesti niin tänne kerhon sivuille kuin Bemaristi -kerholehteenkin.

  

Itse reissu meni varsin mukavasti! 

Tosin auton pesu-urakka ennen matkantekoa oli aika turhaa...

IMG_6411

 

...siitä pitivät nämä vallitsevat tieolosuhteet huolen. 

IMG_6466

 

Bemarilla matka kuitenkin sujui sutjakkaasti, jos ymmärrätte mitä tarkoitan, ja kaikki bemareilla ajaneethan varmasti ymmärtävät :)

 

IMG_6467

 

Pitipä pyörähtää Mikkelissä ihailemassa merkkiliikkeen autovalikoimaakin.

 

IMG_6458

 

Ehjänä saavuttiin viimein määränpäähän Hyvinkäälle, josta koukattiin vielä mutka tsekkaamassa Uudenmaan kerhotalli. Oli mukava avartaa näkemystä ja päästä vilkaisemaan, millaista harrastustoiminta on eteläisemmän jaoksen piirissä. Siitä vaan etelästä letka kokoon ja vastavierailulle Kainuuseen ;)

 

IMG_6482

 

IMG_6488

 

Oma coupe jäi suosiolla seisomaan pihaan, kun matkassa oltiin sekä E39:n että E46:n voimin. Muutenkin tekisi mieli antaa kolmekutosen huilata talviteloilla tallin suojissa syksystä kevääseen, mutta pakko jollain on talvisinkin ajot ajaa. Olen sitten edes pitänyt talviajot mahdollisimman vähäisenä.

 

IMG_6523

 

Sellainen reissu se, 1200 km mutka ja ihan mukavaa vaihtelua arkeen. Kiitos sikäläiselle sakille, näemme varmasti myös jatkossa!

Meidän Kainuun kerhotallista räpsin muutamia "edustuskuvia", jos saataisiin niitä ja jutunjuurta esille tallista myös tänne kerhosivuille. Onhan tuo talli jo vuoden päivät käytössä ollutkin, ja nyt kun varustelutaso alkaa olla kohdillaan, tiloja voi käyttää entistä monipuolisemmin.

 

kerhotallikollaasi

IMG_6278

Keväisiä kelejä kaikille!

 

//Anu