Tulosta

Bemaristi-lehti: mielenkiintoista luettavaa BMW-autoilun maailmasta

Bemaristi on yksi maamme parhaista merkkikerholehdistä ja ilmestyy NELJÄSTI VUODESSA. Lehti ei ole erikseen tilattavissa, vaan se SISÄLTYY VUOTUISEEN JÄSENMAKSUUN. Lehdessä käsitellään mm. eri malleja ja niiden historiaa sekä huhut ja uutiset merkin tiimoilta. Mukana on myös artikkelit ja aikataulut tapahtumistamme ja tietysti Euromarket-palsta.  

Bemaristi-lehteä tehdään yhteistyössä jäsenistön kanssa ja lehden tekijät ( bemaristi(at)bmwclub.fi ) ottavat mielellään vastaan juttuja ja erilaisia vinkkejä. Katso aineisto-ohjeet lehteen toimitettavan materiaalin suhteen. Lehti on painettu se on nelivärinen.

Lehden irtonumerotilaukset ( lehtitilaus(at)bmwclub.fi ) ainoastaan jäsenille hintaan 7 EUR/kpl sisältäen postikulut. Koska lehteä tehdään täysin vapaaehtoisin harrastajavoimin, sillä ei ole mitään täsmällistä ilmestymisaikataulua. Lehti ilmestyy neljä kertaa kalenterivuoden aikana.
 

Alla esimerkki Bemaristin 2016/4 numerosta, 64 sivua

Sisältää mm. artikkelit:
BMW-vuodet 1991-2016
(BMW 100 vuotisen valmistus-juhlavuoden kunniaksi artikkelisarjan aikaisemmat vuodet vuoden 2016 aikaisemmissa numeroissa)
Pariisin autonäyttely ja kuulumiset 2016
Suomen BMW-kerhon karu, muta värikäs alku: 1991-2001
 
Kansi 2016/4 Sisällysluettelo 2016/4